Program


Apróbetűs részek - Kovács András Péter önálló estje

Apróbetűs részek - Kovács András Péter önálló estje

Kovács András Péter önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 25. szerda, 19:30

Apróbetűs részek

Nem tartottad fontosnak, nem olvastad el, pedig ott volt az orrod előtt, de már késő, már megvan a baj.  És most nem egy telefon-előfizetésről beszélek, hanem a szerelemről, a családról, a gyerekről. Annyi mindent tudhatnánk előre, annyi mindenre legyinthetnénk, ha ismernénk egymás apróbetűs részeit is. Egy vicces, felkavaró és őszinte est férfiakról, nőkről, gyerekekről és szülőkről.

 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat