Program


Bizet: Carmen / MET FSZ
3

Bizet: Carmen / MET FSZ

Az operairodalom és a Met-közvetítések egyik megingathatatlanul népszerű alapműve vadonatúj, erős koncepciójú produkcióban és egy izgalmas tehetségű, új Carmennel a középpontban vár ránk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 27. szombat, 19:00

A brit Carrie Cracknell rendezésében a fiatal orosz mezzoszopráné, Aigul Akhmetshináé a címszerep, míg Don José megformálójaként a Met New York-i és globális közönségének egyik favoritját, a lengyel Piotr Beczałát láthatjuk és hallhatjuk a Daniele Rustioni által vezényelt előadásban.

A jelenbe áthelyezett cselekményű és az ismert történet kegyetlenségig őszinte újramesélését ígérő Carmennel készül a Met. Mindazonáltal az ünnepelt angol rendezőnő a legkevésbé sem próbálja meghamisítani Georges Bizet operáját, hiszen abban valóban többszörösen is meghatározó szerep jut az erőszaknak éppúgy, mint a társadalmi kötöttségek elleni lázadásnak. A New Yorkban 1884 óta ezernél többször műsorra tűzött Carmen, amely a Met HD Live programjára is immár negyedik alkalommal kerül fel, ezúttal is elvárhatóan pazar zenei-énekesi kiállításban tárul elénk. Erre kínál garanciát a Metropolitanben 2017 óta rendszeresen foglalkoztatott olasz karmester, a kirobbanóan energikus Daniele Rustioni zenei irányítása. A huszonhét esztendős, ám Carmenként már világszerte ünnepelt és keresett Akhmetshina és a mindig motivált Beczała mellett ilyesformán Micaëla szerepében a Ház egyik sztárszopránját, Angel Blue-t találjuk, az előadás imponáló Escamillója pedig a múlt évad nagysikerű kortárs világpremierje, Az órák HD-közvetítéséből is ismerős amerikai basszbariton, Kyle Ketelsen lesz.

A Metropolitan Opera Live in HD közvetítések partnerünk, a liveincinema.eu s.r.o. közreműködésével valósulnak meg.

Rendező: Müpa

Vezényel: Daniele Rustioni

Szereplők:

Carmen: ................................................Aigul Akhmetshina
Don José: ..............................................Piotr Beczała
Escamillo: ..............................................Kyle Ketelsen
Micaëla: .................................................Angel Blue

Közreműködik:
a Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

Alkotók:

díszlet: Michael Levine
jelmez: Tom Scutt
fény: Guy Hoare
vetítés: rocafilm / Roland Horvath
koreográfus: Ann Yee
rendező: Carrie Cracknell

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat