Program


BRAND NEW GALAXY- CSILLAGRENDSZERVÁLTÁS

BRAND NEW GALAXY- CSILLAGRENDSZERVÁLTÁS

Ha Ön is hisz az ismeretlen erejében, ha vonzzák az univerzum titkai, akkor ellátogat az elsőként Magyarországon nyíló AREA 51 PROJECT világába, a HANGÁRBA!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. december 30. vasárnap, 20:00

Projektünk az emberek nagy többségét foglalkoztató, érdeklő, egyre népszerűbb UFO téma misztikuma köré épített interaktív élményszínház, melyet így, eme léptékben, témamegoldásában (1.550 nm játék, hangártér, 80 beépített statiszta, színész, szereplő, számtalan monumentális technika és díszlet), Európában még soha, senki nem dolgozott fel!

Projektünkben a jegyet vásároló színházlátogató, nem klasszikusan egy székbe beülve, passzívan szemlélve a történéseket tölti el a 70 perces hangárlátogatást, hanem 100 fős csoportokban „élménypontok” között sétálgatva interakció keretében válik aktív részesévé és megélőjévé történetünknek. Belép a játéktérbe, mint egy filmbe! Látogatóink egy folyamatos, a földi hétköznapoktól elvonatkoztató, meghökkentő egyben lenyűgöző történés sorozat részesei lehetnek. A szigorúan ellenőrzött titkos katonai létesítménybe belépve, az izolációs eljárást követően, megismerve az 1908-as titkok által övezett Oroszország, szibériai, Tunguskai UFO katasztrófa körülményeit és előzményeit, a hangár katonák által ellenőrzött falai között találkozhatnak a mitikus fekete öltönyösökkel, a „tudósok pontján” a hétköznapi fizika számára értelmezhetetlen jelenségeket vizsgálhatnak, majd beléphetnek egy 2.5 méter magasan „lebegő” 15 méter átmérőjű idegen űrhajó falai közé, ahol a valóban nem földi élmény veszi majd kezdetét. A kaland végére látogatóinkban kötelező jelleggel fel kell, hogy merüljön a kérdés: valóban csak egy ügyes reklámfogással és sztorival becsomagolt profi színházi élményben részesültek, vagy lehet, hogy egy színháznak álcázott titkolt valóság részeseivé váltak? A kérdésre a kijáratnál mindenkinek magában kell megadnia a választ, és jelen helyzetben ez így van helyén, ez így van jól...

Tehát itt az idő, hogy bátran kijelentsük: 2012. OKTÓBER 26-ÁTÓL AZ IGAZSÁG MÁR NEM ODAÁT, HANEM ITT VAN!

www.ufohangar.hu

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat