Program


CSÜTÖRTÖKÖT MONDOK? - KissPista önálló estje

CSÜTÖRTÖKÖT MONDOK? - KissPista önálló estje

"Tavaly augusztusban Földváron kezdtem, és idén, júliusban (éppen tizedjére)
Bogláron játszom."

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 20. szombat, 21:00

Az alkotó ajánlása, előadásáról: "Hogy miről szól, s hogy kiknek ajánlanám? Azoknak semmiképp, akik már láttak olyan színházi estet, ahol az egyedüli szereplő, egy kellékes volt. Egy igazi kellékes. Olyan, akinél többet csak kevesen tudhatnak a kaposvári színház elmúlt 30 évéről. Mert ő, (bár csak a háttérben,) de átélte. És van miről mesélnie. Csak mondja, mondja a magáét. Önök pedig, hölgyeim, és uraim, sokat fognak nevetni is. Mert, ahogy mondani szokás: Színház az egész világ. De ő azt is tudja, miközben a kulisszák mögé terelgeti nézőit, hogy a Színház, nem szelíd intézmény! És ennek időnként hangot is ad. A teljesség igénye nélkül, mesél Pogány Jutkáról, Koltairól, Csákányi Eszterről, Nagy Viktorról, Mohácsiról, Babarczyról, és Mellesleg Andreáról is. Leendő nézőim! Arra kérem önöket, legyenek bátrak, Én is az vagyok, hiszen, magamat ajánlom. FOGLALJANAK HELYET!" 

Ajánlatunk


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Ajánló


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat