De miért gondoljuk azt, hogy ettől egyből két fogásra kell szűkítenünk a főétkezéseket, és hogy az édes desszerteket most már csak sóvárogva nézhetjük a cukrászatok pultjai mögött? Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan kell arra ügyelnünk, hogy mit választunk a boltokban fellelhető kínálatból. A cukormentes étkezés mára már a diétázók alapvető módszere, de vannak olyanok, akik betegségükből adódóan egyáltalán nem fogyaszthatnak finomított cukrot. Az alternatív cukrok teljesen másként viselkednek sütés közben, ezért előfordulhat, hogy a megfelelő mennyiségű háttér információ nélkül tortáink állaga és íz világa eltér a várttól. A természetes vagy mesterséges cukorhelyettesítők széles körben elérhetőek a boltokban, sütéssel kapcsolatos tulajdonságaikról pedig nálunk tájékozódhat, így Önnek sem kell lemaradnia egyetlen egy édes falatról sem. Szeretne mindent megtudni? Még rengeteg mondanivalónk van. Találkozzunk a kurzuson és ismerkedjen meg a cukormentes alapanyagokkal!
Fontos információk
A porondon:
- Túrós csokoládétorta
- Kókuszos mascarpone desszert
- Lemon curd mini tarte
Egyéb információk
- az elkészített desszerteket elviheti vagy helyben elfogyaszthatja
- amennyiben otthon szeretné elfogyasztani a finomságokat, kérjük, hozzon magával dobozokat
- a kurzuson a hozzáadott finomított cukrot az egészség jegyében alternatívan helyettesítjük.
- megismerkedhet a természetes és mesterséges cukorhelyettesítőkkel és kekszekkel
Mit biztosít a sütőkurzus?
- ajándék korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé fogyasztást
- az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheti a sikert
szakmai titkokat és házi praktikákat
- és persze egy jó nagy adag jókedvet