Program


Heltai 150 - zenés irodalmi est

Heltai 150 - zenés irodalmi est

Színházterem
Esemény kezdése: 2021. 09. 17. (péntek) 19.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 17. péntek, 19:00

Heltai Jenőre emlékezik a Pécsi Ildikó Színtársulat szeptember 17-én a Művészetek Háza színpadán. Az író művei három nagy korszakra oszthatók, a kissé pikáns hangvételű bohózatokra és kuplékra, majd a középkorú férfiak gondjai, a házasélet mindennapjai, és végül az időskorú férfiak visszaemlékezései, az elmúlás közelsége kerülnek középpontba.

 

Szereplők:

Bertalan Adrienne

Bognár Enikő Irma

Bognár Éva Annamária

Czine Eszter

Heine Éva

Tápai Dóra

Gémesi György

Gyenes András

Neumann Nándor

L. Péteri Csaba

 

Vendég:

 

Krizsó Szilvia

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat