Program


Hétköznapi őrületek

Hétköznapi őrületek

Petr Zelenka: Hétköznapi őrületek
komédia

A sokszereplős, kacagtató komédia középpontjában álló harmincas Petr, akit barátnője elhagyott, azon kapja magát, hogy szomszédjait kukkolja – külön felkérésükre.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. február 2. szombat, 19:00

Azonban ebben a világban nem kizárólagos az őrültség, itt mindenki bolond egy kicsit: apja, akinek legnagyobb aggodalma, hogy vajon egy villanykörte belefér-e az ember szájába; anyja, aki kényszeresen újságkivágásokat gyűjt, valamint hobbiból véradásra jár; jó barátja, aki a porszívóval tart fent meglehetősen intimnek nevezhető kapcsolatot; főnöke, akinek szexuális érdeklődése szintén rendhagyónak nevezhető. A szereplők hol mulatságos, hol groteszk helyzetekbe keveredve kergetik egymást és vágyaikat.

Petr Zelenka forgatókönyvírás és dramaturgia szakon végzett a prágai Filmakadémián. Első filmjét 1993-ban forgatta A lakat címmel. 1997-ben mutatta be Gombdili című filmjét, amellyel megnyerte a legrangosabb cseh filmes díjat, a Cseh Oroszlánt (legjobb forgatókönyv, legjobb rendezés, legjobb film, legjobb mellékszereplő).
2002-ben készült filmje, a A sátán éve Karlovy Vary-ban a Nemzetközi Filmfesztivál nagydíját kapta.

A Hétköznapi őrületek első színműve, a prágai Dejvické Színház megrendelésére írta, és saját rendezésében mutatta be 2001-ben. Mint a legjobb új cseh dráma, a darab megkapta az egyik legrangosabb színházi elismerést, a színikritikusok Alfred Radok-díját.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat