Program


Hungalórum

Hungalórum

A Nemzeti Lovas Színház októberben avatja fel az új játszóhelyét, a 600 férőhelyes, télen-nyáron előadásokra alkalmas rendezvénysátrát Budapesten, a Kincsem Parkban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 30. vasárnap, 18:00

Színházunk küldetése, hogy a világszerte egyedülálló színházi műfajjal visszarepítse a ma emberét abba a csodálatos világba, ahol az ember egyedüli igaz barátja a ló.

Célunk, hogy fiataljainknak új hősöket, új példaképeket állítsunk, akiket az új generáció méltón követhet!

A Hungalórum című produkciónk egy igazi hungarikum, mivel előadásunk nem csak hazánkban, hanem egész Európában és világszerte is egyedülálló. Világhírű, népszerű, főként magyar operettek, musicalek és rock musicalek elevenednek meg lóhátról. Az est folyamán nemcsak kiváló énekes lovas színészeink kapnak helyet a porondon, kaszkadőreink parádés lovas elemekkel színesítik az előadást, így emelve hidat a színház- és a cirkuszművészet között. A huszárok, a betyárok, a magyar nemzeti lobogó, a szívünkre ható nemzeti érzelmek és a gyönyörű lovak mellett a Nemzeti Lovas Színház művészei sok más meglepetéssel is várják a közönséget.

A produkcióban felcsendülnek részletek a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, a Marica grófnő című magyar operettekből, az István a király, a Honfoglalás című magyar, valamint a világ legnépszerűbb Az Operaház fantomja, a Rómeó és Júlia és a Don Quijote című közismert rock musicalekből is.

A 2x1 órás egy 20 perces szünettel megtartott estén a Nemzeti Lovas Színház tehetséges művészei varázsolják el Önöket a színház világába.

 "Hisszük, hogy mi magyarok lovas nemzetként is elismert és megbecsült nép lehetünk nem csak Európában, hanem az egész világon." (Pintér Tibor)

Előadásaink:

2016. október 28. péntek 19.30

2016. október 29. szombat 19.30

2016. október 30. vasárnap 18.00

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat