Program


Hungalórum

Hungalórum

A Nemzeti Lovas Színház októberben avatja fel az új játszóhelyét, a 600 férőhelyes, télen-nyáron előadásokra alkalmas rendezvénysátrát Budapesten, a Kincsem Parkban!

Színházunk küldetése, hogy a világszerte egyedülálló színházi műfajjal visszarepítse a ma emberét abba a csodálatos világba, ahol az ember egyedüli igaz barátja a ló.

Célunk, hogy fiataljainknak új hősöket, új példaképeket állítsunk, akiket az új generáció méltón követhet!

A Hungalórum című produkciónk egy igazi hungarikum, mivel előadásunk nem csak hazánkban, hanem egész Európában és világszerte is egyedülálló. Világhírű, népszerű, főként magyar operettek, musicalek és rock musicalek elevenednek meg lóhátról. Az est folyamán nemcsak kiváló énekes lovas színészeink kapnak helyet a porondon, kaszkadőreink parádés lovas elemekkel színesítik az előadást, így emelve hidat a színház- és a cirkuszművészet között. A huszárok, a betyárok, a magyar nemzeti lobogó, a szívünkre ható nemzeti érzelmek és a gyönyörű lovak mellett a Nemzeti Lovas Színház művészei sok más meglepetéssel is várják a közönséget.

A produkcióban felcsendülnek részletek a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, a Marica grófnő című magyar operettekből, az István a király, a Honfoglalás című magyar, valamint a világ legnépszerűbb Az Operaház fantomja, a Rómeó és Júlia és a Don Quijote című közismert rock musicalekből is.

A 2x1 órás egy 20 perces szünettel megtartott estén a Nemzeti Lovas Színház tehetséges művészei varázsolják el Önöket a színház világába.

 "Hisszük, hogy mi magyarok lovas nemzetként is elismert és megbecsült nép lehetünk nem csak Európában, hanem az egész világon." (Pintér Tibor)

Előadásaink:

2016. október 28. péntek 19.30

2016. október 29. szombat 19.30

2016. október 30. vasárnap 18.00

Ajánló


Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem…

Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend…

Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat