Program


Musicalmesék
2

Musicalmesék

2009 novemberétől Musicalmesék címmel tart varázskoncertet gyerekeknek Janza Kata, Kékkovács Mara és Polyák Lilla közös albumukon megtalálható gyerekmusical- és filmslágerekből - vendégük Szabó Dávid lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. január 28. szombat, 11:00

A többi között részletek hangzanak el az Ózból, Bűbájból,az Oroszlánkirályból, a Muzsika hangjából, a Varázsfuvolából, a Mary Poppinsból, a Kis hableányból, a Herkulesből, a Madagaszkárból, a Vukból és Hugó a vízilóból. A produkcióhoz az Izzó víziók készítenek gyerekek és felnőttek számára is izgalmas látványt, a rendező Böhm György.
       

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

bohózat két felvonásban

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

keserves bohózat két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat