Program


Újévköszöntő Vigadalom - Operettgála sok meglepetéssel

Újévköszöntő Vigadalom - Operettgála sok meglepetéssel

Fergeteges estére számíthatnak a nézők 2024. január 20-án 19 órától Buch Tibor és barátai nagyszabású újévköszöntő gálakoncertjén.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 20. szombat, 19:00

A műsor a jól ismert örökzöld slágerek mellett, operett válogatások, magyar nóták, musical, film és világzenei klasszikusokon keresztül egy igazi zenei utazást kínál, mely a művészekre jellemző virtuóz előadásmódban, rengeteg humorral és egy csipet beszélgetéssel van fűszerezve. A vidámság és a jó hangulat garantált!

Az estén Buch Tibor mellett olyan neves művészek lépnek fel, mint Horgas Eszter fuvolaművész, Lőrincz Judit operaénekes, Horváth Elemér Emi hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész.

Az este fantasztikus koncertélményt ígér minden érdeklődő számára.

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.

Ajánló


A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté,…

Párizs a Margitszigetre költözik egy éjszakára! Tomboló zene, repülő fodrok, kalapok és csókok!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat